måndag 18 maj 2009

Interfood/ekoNordmässan

Jag ska gå på Interfood/EkoNord mässan på onsdag för då är det öppet för allmänheten. Här är schemat över vad som händer då.


Onsdag 20/5 (ÖPPEN FÖR ALLMÄNHETEN)
13:00 Smakprovning: ekologiskt surdegsbröd med traditionella sädesslag
Deltagare: Surdegsbageriet Alvar & Ivar
14:00 Hur man lagar enkel säsongsanpassad mat med Rune Kalf-Hansen
"TV-kocken" Rune Kalf-Hansen berättar om sin nya kokbok: ”Kalf-Hansens ekologiska kök”
16:00 Köttets vara eller icke vara
Vad spelar köttkonsumtionen för roll för vår hälsa och för miljön och klimatet?Deltagare: Pernilla Karlsson från Veganlife och Lars Wilsson, köttförespråkare och författare av boken ”Välfärdens ohälsa”.
17:00 Chokladprovning och smakdiskussion
Vem bestämmer vad som är god smak? (Vissa kan känna vissa smaker, andra inte)Deltagare: Håkan Svensson från Hermans ekohandel och Rebecka Bergström från Mighty Gold.
---

Inga kommentarer: