fredag 12 juni 2009

Leveransen klar!!!

Så då var leveransen av smällkaramellerna genomförd. Jag sträckkörde till Stockholm och hela tiden öste regnet ner och det blixtrade ock åskade. Super trevligt. När jag väl kom till Stockholm körde jag fel på direkten så min syster som bor här fick via telefon guida mig rätt. Sedan lyckas jag utan hjälp ta mig till Vasastaden och sitter nu och skriver i bilen,.
Det var super trevligt att träffa Tina som ska sälja smällisarna i sin affär "Divine Touch" som ligger på Skånegatan 82 på Södermalm. Hon är mycket noga när hon väljer sina leverantörer att det till största delen ska vara ett eko tänk samtidigt som att hon värnar om att det i processen inte ska förekomma barnarbete och dåliga arbetsförhållanden. Jag vet att det kommer att bli en underbar affär för både stora och små. Jag tog inga bilder idag för jag tror att Tina vill att bilder ska visas när hon är helt klar. Men jag måste säga att Södermalm är ett otrologt trevligt område och smällkaramellerna passar perfekt in.

1 kommentar:

Tina Huttenlocher Divine Touch sa...

Tack för dina fina ord kära Lisa!

Känns fint att få förmedla dina vackra karameller. "Smygöppnade igår (läs fredag) och har redan fått fin respons på både stolarna och tänket bakom! Lovar att ta bilder från butiken och skicka till dig snarast!

Allt gott & massor av sol till dig och dina!

Tina / Divine Touch