måndag 31 augusti 2009

Wabi & Sabi tävlingen är nu avgjord. Taget från bloggen

Grattis Vanillahome, kudden är Din!!


Tjoho hittade hit:)
Wow vad jag älskar färgerna...både kudden och väskan är så fina men kudden hade ju passat urfint på min glasveranda:)
3 lotter tar jag och det passar så bra att länka just smällkaramellen på min fakeacake.blogspot men utlottningen på min andra blogg...
Hoppas på tur!!! Kram. Vanilla

Grattis Timelesshome, väskan är Din!!

Vad jag har varit ? I min egen lilla värld.Jag har dock surfat runt som vanlig så koll på läget har jag.När hösten kommer och jag är inomhus mer får det bli några kommentarer som inte är min starka sid dock nte på grund av mitt ego.I love you bloggers alot :)
Jag skulle vilja vinna väskan. Du får checka av i helgen hur många vinst chanser jag har men det blir nog en bild och denna kommentar
Ha det gott I am watching you;) 
timelesshome annikaKära Lisa Smällkaramell, jag vill tacka Dig så hjärtinnerligt för en otroligt trevlig tävling tillsammans med Dig. Jag älskar Dina alster och måste passa på att berätta för Er som inte redan vet, att bilderna till höger, är interiören i ett 'ÄKTA VD-RUM' o;).... som Lisa har inrett till en herre, som har modet att våga sticka ut. Jag hoppas det går skitbra för Dig Lisa, för Du är verkligen värd att lyckas. Din sköna göteborgs-humor i kombination med Ditt vassa hantverk är ett vinnarkoncept. Alla på min arbetsplats vet idag att Du finns!!! TACK TACK TACK!!

1 kommentar:

Wilma sa...

Grattis till vinnarna (säger Wilma lite avundsjukt). Kudden är ju bara för underbar. (Som vanligt när det gäller dina grejor...)