tisdag 21 februari 2012

Håll tummarna för mig!

Jag har tänkt mycket på om jag ska berätta om det jag nu tänker berätta för er men med den givna livserfarenheten så är det bättre att vara öppen med saker för då kan folk i ens omgivning kanske förstå ens handlingar bättre.
Jag har drabbats av en allvarlig sjukdom, är inte helt färdig diagnostiserad än, antagligen aggressiv Sjögrens Syndrom (SS)men kanske även aggressiv SLE. SS brukar i vanliga fall vara en "snäll"autoimmun sjukdom men i mitt fall är den aggressiv och den gör att jag har fått en inflammation i ryggmärgs vätskan som i sin tur påverkar min hjärna.
Jag kommer nu under en tid att behandlas med cellgifter via dropp och kommer antagligen vara rätt risig i samband med detta.
Smällkaramell kommer att köra på som vanligt men jag kanske inte kommer kunna hålla öppet så som det är tänkt så det är viktigt att om ni tänker komma och hälsa på att ni går in och tittar på facebook eller bloggen för att se dagsformen;)
Innan jag startade företaget så pratade jag med en känd entreprenör som sa att när saker börjar rulla på så kan man ge sig sjutton på att fabriken brinner ner eller att man själv blir sjuk. Det gäller bara att bryta ihop och ge sig upp på banan igen. Jag hoppas att ni alla håller tummarna för mig och att ni fortsätter köpa Smällkarameller och härliga tyger i fortsättningen.

11 kommentarer:

Annika sa...

Skickar styrka till dig. <3

Randiga Tråden sa...

Läste detta om dig och blev rätt tagen,ja livet är bra konstigt med alla dessa sjukdomar. Hoppas bara att cellgifterna hjälper något. MVH Brittmari

Carolina sa...

Jag håller alla tummar och tår och skickar glitter och stjärnor och energi till dig! Stor kram!

Lisa-Maja sa...

Hej!
Det var ett tag sedan jag gav mig till känna...kände att det kanske var lite för mycket jag ett tag...

Blev lite chockad när jag tittade in igår och läste ditt inlägg...man vet inte mycket om morgondagen...
Jag ska hålla alla tummar och tår så mycket jag någonsin kan och vill gärna se och njuta av fler smällkarameller. Dom inspirerar och gör mig så glad:)

Ta hand om och var rädd om Dig!
kram lisamaja

Maj sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny Åkerblad sa...

Styrke kramar från mig!!!

Maj sa...

Tack alla:) blir rörd och styrkt. Nu kan jag inte annat än bli frisk;) kraam

Malin sa...

Har helt missat detta inlägg vännen. Alla tankar finns hos dig och alla dina godingar. Kram o var rädd om dig!

Daisy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Daisy sa...

Rara, härliga Lisa.. Jag har totalt missat detta inlägg. Du är envis och stark med det kommer man långt =) Kram från oss.
Daisy & Fredrik

Anonym sa...

Hej Lisa känner ju knappt dig men skickar kärlek från mig o vill bara uppmuntra dig... Fick själv diagnosen MTCD en släkt till SLE i jan och allt startade för ett år sedan. Var ett totalt vrak men med bl à cellgift så har jag kommit tillbaka en bra bit även om jag aldrig kommer bli helt frisk. Är så tacksam att man bor i Sverige där vi har bra medicin även om det är tuff medicin. Känner såå med dig vill skicka en stor kram såg ju dig härom dagen när man "stresslämnade";) visste inte då... Kram Helena Nova Star ps förstår att vi har olika diagnoser men iallafall ....Kärlek:(