tisdag 11 augusti 2009

Husbilssemester:)))))

Ok, vi är på husbils semester..... Allt är helt nytt för oss då vi aldrig gjort detta tidigare. I fredags gav vi oss iväg till Ellös på Orust. Min mamma skulle ha kalas på Ellös bryggan så det passade perfekt att starta semsterna direkt i fredags. Hitills har vi nog gjort alla fel som man kan göra. Vi har glömt att stänga ett fönster när vi åkte och är nu ett fönster kort.... Vi misslyckades med att tömma toalett behållern på ett hygieniskt sätt. Vi glömde instruktionsboken till husbilen hemma vilket resulterade i att det tog oss flera dar innan vi förtsod hur man sätter på varmvatten, ugn, spis, kylskåp m.m . Vi glömde även plånboken och körde fel pga arbete i Tingstadstunneln. Äldsta dottern har bestämt sig för att ha sin värsta trots under semestern och det åskade i natt så jag trodde att bilen skulle sprängas och vår hund Loka blev då så rädd så att hon kilade fast sig under vår säng och fastnade....Nu kanske ni tror att vi har det tråkigt men vi har faktist superkul, jag har skrattat så mycket så jag behöver inte skratta mer resten av detta året. Fortsättning följer.....

3 kommentarer:

nina sa...

Det låter underbar Lisa. Vilken resa!!!
Jag ska åka och hämta dina visitkort nu. De är färdiga.

Spännande, hoppas de blev bra.


Kram på er

Nina
NINA FORM
www.ninaform.se

sinnlighet sa...

Härligt att höra att Du och Din familj har det skönt. Du Lisa, det är en och annan som blir höga på salighet över Dina priser.... Känns det gött eller..

Agneta

Helena sa...

Jooodu..., Ibland är det väl så... Att man bara får skratta åt eländet! Vi försökte husvagnssemestra för ett par veckor sedan... Det TOKREGNADE!!! Vilket slutade med att vi klafsade runt med vatten upp till fotknölarna i förtältet. Du kan tänka dig vad fin husvagnen var med fyra blöta ungar som for in och ut i den... Det var bara att resignera och fara hem.... MEN vad vi skrattade åt eländet..... Det gick inte att göra på annat sätt lixom... Du har en superskön blogg och jag återkommer! Ha det gott!
Kramix Helena